|-♥ Gedik Santai ♥-|

Throwback : Sabah (Oktober 2016) Ep. 2

As salam. Ok. Since 1st entry dah sebulan dah. Kita sambung entry “Trip of the Year” Episode 2. Ya ampun. Dah lama sangat nk siapkan entry ni, tapi kemalasan memang menang tempat pertama cuti kali ni. Kononnya, dah plan byk2 kerja nk buat masa cuti panjang ni (xde la panjang sangat. Sebulan je..), nak habiskan novel and… Continue reading Throwback : Sabah (Oktober 2016) Ep. 2

|-♥ Gedik Santai ♥-|

Throwback : Sabah (Oktober 2016) Ep. 1

As salam. Lama sudah blog iols ni kosong tanpa entry baru. Bersawang dan berdebu sgt dah ni. Fuuhhhh (*tiup debu*). Ok. Entry kali ni nak bercerita tentang Trip of the Year iols. This year kami jalan2 jauh sikit dari Semenanjung Malaysia. Kami ke Negeri di bawah Bayu, Sabah bahhh. Kali ni punya trip ramai sikit… Continue reading Throwback : Sabah (Oktober 2016) Ep. 1